Vágólapra másolva!
Ron Dennis, a Forma-1-es McLaren-istálló csapatfőnöke nem hiszi, hogy David Coulthard 2005-től egy másodosztályú együttesben folytatná pályafutását: szerinte a skót inkább elhagyja a száguldó cirkuszt.

David Coulthard 2004 utáni Forma-1-es jövője azóta bizonytalan, hogy bejelentették: a williamses Juan Pablo Montoya a 2005-ös idényt már a McLarennél kezdi. Szinte biztos, hogy a kolumbiai a skót pilótát váltja, Kimi Räikkönen helye betonszilárd Wokingban. Ron Dennis csapatfőnök aggódik is, hogy mi lesz egykori kedvencével, abban azonban többé-kevésbé bizonyos, hogy DC másodosztályú együtteshez nem szerződik.

"Nem hinném, hogy elköveti ugyanazt a hibát, amit előtte már oly sokan" - vélekedett Dennis. "Amennyiben idén jó évet zár, s mégsem kap első osztályú csapattól ajánlatot, szerintem elhagyja a Forma-1-et." A hírek szerint Coulthard iránt a Toyota és a Jaguar érdeklődik, ám a nemzetközi sajtó a Williamset is alternatívaként kezeli, a 32 esztendős versenyző karrierjét ugyanis Sir Frank Williams indította el 1994-ben.