Vágólapra másolva!
Brazil lapok értesülései szerint a Forma-1-es Jordan-istálló elégedetlen Giorgio Pantano teljesítményével, így elképzelhető, hogy az olasznak mennie kell. A brazilok a tökismeretlen Augusto Farfust nyomnák be a helyére.

Mindössze három futamon vagyunk túl a 2004-es Forma-1-es idényben, egyes pilóták menesztését mégis megpendítette már a sajtó. Baumgartner Zsoltot előbb Jos Verstappenre, majd Bas Leindersre akarták állítólag lecserélni (az érintett nem félti állását), s most Giorgio Pantano aggódhat: a brazil média szerint elégedetlen vele a Jordan vezetősége.

Pantano az eddigi három futamon messze elmaradt csapattársa, Nick Heidfeld teljesítményétől (bár a bahreini pályán, amely a német számára is ismeretlen volt, nem látszott akkora különbség köztük), s ez már bántja az illetékesek szemét. A hírek szerint Pantano a június 13-án esedékes Kanadai Nagydíjig kapott haladékot, ha addig nem javul fel látványosan, mennie kell.

Helyére jó esélyekkel pályázik a már említett Verstappen, akit hosszú ideig biztos befutóként emlegettek a Jordannél, a brazilok azonban egy újabb képviselőjük, jelesül Augusto Farfus debütálásában bíznak. Az említett úriemberről sokat nem lehet tudni, annyit azonban biztosan, hogy mostanság az Európai Túraautó-bajnokságban rója a köröket.

A Jordannek mindenképp olyan helyettest kell találnia Pantano helyére, aki az olaszhoz hasonlóan fizetni tud a Forma-1-es szereplésért. Hogy Farfus mögött állnak-e tőkeerős szponzorok, azt egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy ennek az egésznek van-e valóságalapja.