Társoldalunk:

Ámokfutó zavarta meg a Spanyol Nagydíjat

Michael Schumacher: "Azt gondoltam, hogy jól rajtoltam, erre hirtelen mellém ért Jarno, s elviharzott. Még lezárhattam volna előtte az utat, de nem lett volna sportszerű, ezért hagytam elmenni. Abban reménykedtem, hogy autóm lehetővé teszi majd az előzést. Később jól működött a taktikám, szerencsére sikerült az élre kerülnöm, majd megfelelő előnyt szereznem. Szerencsére nem lett baj abból, hogy gondjaim akadtak a kipufogóval. Ezen a hétvégén is nagyszerű munkát végeztek a csapat tagjai."
   
Rubens Barrichello: "Nagyszerű verseny volt, már a rajt is érdekes csatát hozott. Jó stratégiát választottam, az első helyre nem igazán volt esélyem. Az abroncsok ma is kiválóak voltak."
   
Jarno Trulli: "Remekül kezdtem, kiváló volt a repülőrajtom. A verseny elején jól működött az autóm, de az első boxkiállás után Michael gyorsabb volt. Nagyon örülök, hogy dobogós lettem, mindennel elégedett voltam."

Baumgartner Zsolt: "A fordulatszámmérő hibája miatt a rajtnál beragadtam, így csak késve tudtam a többiek után eredni. Az időket tekintve nagyjából ugyanolyan köröket mentem, mint csapattársam, Bruni, s mivel a második gumiszettet jobbnak éreztem, később még jobb lehettem volna (Bruninál is). Ám a 19. körben sajnos kicsúsztam, a jó szándék lett a vesztem: Massát engedtem el, amikor rossz ívre kerültem, s megpördültem. Ilyen hibát többet nem követek el. Sosem jó kiesni, de most már a monte-carlói versenyre koncentrálok."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK