Társoldalunk:

Ralf Schumacher nem balhézik Montoyával

Ralf Schumacher, a Forma-1-es BMW-Williams német pilótája elképzelhetetlennek tartja, hogy a nagy nyilvánosság előtt összevesszen csapattársával, a kolumbiai Juan Pablo Montoyával.

Fotó: Amber PR
Montoya és Ralf Schumi. Csak kollégák
"Tudom, hogy mindenki arra vár, mikor kaparjuk ki egymás szemét és küldjük el a másikat melegebb éghajlatra" - mondta Schumacher. "A két család nem jár össze, nem vagyunk barátok, de munka közben remekül megértjük egymást, és csak ez számít."

Schumacher szerint Montoyával sikerült tökéletes kapcsolatot kialakítani. "Rengeteget segítünk a másiknak, a teszteléseken nem a másik legyőzése a cél. Kiválóan kiegészítjük egymást. Montoya agresszívebb stílusban vezet, szeret kockáztatni, én sokkal óvatosabb vagyok, de ez így nagyon jó. Montoya teszteli a kocsi maximális 'tűrőképességét', én a megbízhatóságát teszem próbára" - így Schumi.

A fiatalabb Schumacher testvér a jövő vasárnap kezdődő világbajnoki sorozaton a McLaren-Mercedest tartja a legveszélyesebb ellenfélnek: "A Ferrari előttünk jár, az olasz istálló egyelőre számunkra legyőzhetetlen, a McLarennel viszont kemény csata várható a második helyért. Számunkra előnyt jelent, hogy nem változott a csapat összeállítása, náluk Häkkinent Räikkönen helyettesíti. Ezek a váltások ritkán zajlanak le zökkenőmentesen, szükség lesz néhány futamra, hogy az istálló és a pilóta összeszokjon."

Korábban:

Fórum:

Ralf Schumacher Fan Club