Társoldalunk:

Sikoltozó magyarok várták Cristiano Ronaldóékat Budapesten

2021.06.11. 06:52

A portugál sportnapilap internetes kiadása, az A Bola arról számolt be, hogy Budapesten sikoltozó lányok fogadták a labdarúgó Európa-bajnokságra érkezett portugál csapatot és persze Cristiano Ronaldót is.

Az Európa-bajnoki címvédő portugálok a Margitszigeten laknak majd. Amikor az autóbuszuk begördült a szálloda elé és a játékosok leszálltak, sokan sikoltozva fogadták a csapatot - írja a portugál újság. 

Fernando Santos, a luzitán együttes szövetségi kapitánya rövid nyilatkozatot is adott az A Bolának. Elmondta, hogy a csapat teljes koncentrációval készül az Eb-re és mindenki azon van, hogy a lehető legtovább meneteljen a kontinenstornán.

Most Magyarországon folytatjuk a felkészülést. Van még három-négy napunk, hogy minden tökéletes legyen. Első ellenfelünk hazai pályán játszik majd, ez nekik mindenképpen óriási ambíciót jelenthet. Most kicsit nagyobb a nyomás rajtunk, mint 2016-ban volt, de ez annak köszönhető, hogy mi vagyunk a címvédők. A barátaim azt kérdezték, hogy leszokok-e végre a dohányzásról, ha megnyerjük újra az Eb-t? Ezt most nem tudom megígérni."

Forrás