Társoldalunk:

Bognár György közleménye a dán–finn Eb-csoportmeccs alatt történtekkel kapcsolatban

2021.06.13. 14:18

Szombaton az M4 Sport stúdiójának vendége volt a Paksi FC vezetőedzője, Bognár György, aki a Dánia–Finnország Európa-bajnoki csoportmeccsen a hazaiak játékosával, Christian Eriksennel történekkel kapcsolatban szólalt meg klubcsapata közösségi oldalán, a közleményt alább olvashatják. 

 

Bognár György elnézést kért a véleménye miattFotó: Csudai Sándor - Origo

Az M4 Sport megírta, hogy Bognár György vasárnap a klubcsapata közösségi oldalán közleményt adott ki: 

Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia–Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom"  - írta Bognár György.

"Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akit akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen" - fejtette ki a Paks edzője.

"Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte" - zárta gondolatait a szakember.