Társoldalunk:

A pályán összeeső Eriksen üzenetet küldött a kórházból

2021.06.13. 10:30

A Dánia-Finnország mérkőzésen összeeső, majd újraélesztés után kórházba kerülő Christian Eriksen a csapattársainak elárulta, hogy jobban érzi magát.

A dán válogatott középpályása a Finnország elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés 43. percében lett rosszul. Eriksen futás közben esett össze és újra kellett éleszteni. A futballista állapota jelenleg stabil, nyugalomban telt az éjszakája, de természetesen a kórházat nem hagyhatja el.

A B.T. információi szerint szombaton 23 órakor az Inter középpályása üzenetet küldött a csapat közös beszélgetésében a WhatsApp-on. 

"Jól vagyok" - írta Eriksen.

Christian Eriksen a hírek szerint jobban vanForrás: AFP/Hannah Mckay

Rosszulléte után a futballistát szívmasszázs segítségével élesztették újra a pályán, majd amikor magához tért, kórházba szállították. A mérkőzést Eriksen összeomlása után felfüggesztették, de több mint másfél órás szünet után folytatták, miután biztossá vált, hogy az állapota stabil.

Később az is kiderült, hogy a dán játékosok kapcsolatba kerültek Christian Eriksennel, mielőtt vállalták, hogy folytatják a mérkőzést. A B csoportban szombaton lejátszott összecsapást végül Finnország nyerte meg 1-0-ra.