Társoldalunk:

Ostobának nevezte az UEFA-t a dánok kapuslegendája

2021.06.13. 14:35

Dühös nyilatkozatot adott a dán labdarúgás egyik legendás játékosa, Peter Schmeichel. A volt kiváló kapus a szombati Dánia-Finnország mérkőzésen történtek miatt bírálta az UEFA-t.

Játszd le most a meccset, vagy gyere vissza vasárnap déli 12 órakor. Ez az üzenet jött az UEFA központjából szombaton este a dán és a finn válogatott részére. Christian Eriksen rosszulléte után több mint másfél óra telt el, amíg az UEFA meghozta a döntését.

Peter Schmeichel dühösen kritizálta az UEFA-tForrás: NurPhoto/Mike Kireev/NurPhoto/Mike Kireev

Peter Schmeichel a BBC 5-ös rádiócsatornának adott nyilatkozatot vasárnap. "Történik egy olyan szörnyűség, mint amit láttunk szombaton Koppenhágában. Erre jön az UEFA, két lehetőséget kínál a játékosoknak. Vagy menjenek ki a csapatok és játsszák le a mérkőzést, vagy jöjjenek vissza vasárnap délben. Milyen lehetőség ez?" - mondta dühösen Schmeichel. "Képzeljük el, hogy vasárnap délben léptünk volna pályára. A játékosoknak ebben az esetben vissza kellett volna menni a hotelbe, de aludni biztosan nem tudtak volna, mert sokkhatás alatt állnak. Majd vasárnap reggel menjenek 8 órára a buszhoz és jöjjenek ki meccset játszani. Ezek nem választási lehetőségek voltak, hanem az UEFA ostoba döntése. Meg sem próbáltak másik forgatókönyvet találni, meg sem próbáltak velünk együttérezni." 

Forrás