Társoldalunk:

Eriksen továbbra is kórházban marad

2021.06.14. 09:54

Ügynöke szerint Christian Eriksen továbbra is kórházban marad, de jó úton van a felépülés felé. A dán labdarúgó szombaton, a koppenhágai dán-finn Európa-bajnoki mérkőzésen összeesett a pályán és újra kellett éleszteni.

Reggel beszéltem vele. Viccelődött és jó hangulatban volt, jól van - mondta Martin Schoots még vasárnap a Gazzetta dello Sportnak.Mindannyian azon vagyunk, hogy megértsük, mit történt vele. Ő is ezt szeretné. Az orvosok alaposan kivizsgálják, ez sok időt vesz igénybe - tette hozzá Schoots.

Christian Eriksen már jobban vanForrás: AFP/Jonathan Nackstrand

A 29 éves középpályás a mérkőzés 43. percében esett össze, mindenféle előzmény nélkül. Az orvosi stáb még a pályán újraélesztette, majd a koppenhágai kórházban stabilizálódott az állapota. Boldog, mert látta, mennyi szeretet veszi körül. A világ minden tájáról kapott üzeneteket. Ő és a családja mindenkinek köszöni. Christian nem adja fel - mondta Schoots, miután meglátogatta a játékost, aki idén olasz bajnok lett az Internazionalével.

A menedzser szerint hétfőn és talán még kedden is megfigyelés alatt tartják majd Eriksent, akivel ott van a családja. Csütörtökön, a belgák elleni találkozón mindenképpen szeretne szurkolni a csapattársainak - árulta el Martin Schoots.