Társoldalunk:

Ezért tartják Mbappét a világ leggyorsabb csatárának - videó

2021.06.16. 07:35

Az Európa-bajnokság F-csoportjában a Franciaország-Németország meccsen a franciák csatára, Kylian Mbappé megmutatta, hogy miért tartják a világ leggyorsabb támadójának. A PSG focistája több méteres hátrányból futotta le a védőjét, aki csak az utolsó pillanatban tudta szerelni a francia csatárt. 

Az Európa-bajnokság F-csoportjának rangadóján a világbajnoki címvédő Franciaország egy öngóllal tudta legyőzni Németországot. A meccsen viszont több nagy helyzetet alakítottak ki a franciák, és nem lett volna meglepő, ha több gólt is tudott volna szerezni Didier Deschamps csapata. 
 

Hihetetlenül gyors a francia csatárForrás: Youtube

A franciák csatára állandó veszélyt jelentett a német kapura, és a második félidőben azt is megmutatta, hogy miért tartják a PSG támadóját a világ talán leggyorsabb játékosának. A franciák előre passzolták a labdát, amit Mbappénak közel négyméteres hátrányból kellett beérnie. Hihetetlen volt látni, hogy a francia csatár elképesztő gyorsulással lefutja a német középhátvédet, Hummelst, aki csak az utolsó pillanatban tudta szerelni a francia játékost a tizenhatoson belül.