Társoldalunk:

A németek hátvédje megharapta Paul Pogba hátát - videó

2021.06.16. 10:52

A francia-német Eb-meccsen történt egy furcsa incidens. A franciák középpályása, Paul Pogba szerint az első félidő hajrájában Antonio Rüdiger, a németek belső védője beleharapott a hátába.

A felvételeken annyi látszik, hogy a hátvéd hátulról átkarolta Pogbát és nyitott szájjal hozzányomta az arcát, mire Pogba arca összerándult. A francia futballista jelezte az esetet a játékvezetőnél, ám Rüdiger nem kapott figyelmeztetést.

Pogba ordít a harapás utánForrás: Get French Football News


Nem sírok sárga vagy piros lap után egy ilyen dolog miatt. Megkóstolt, egy picit megharapott azt hiszem. Szóltam a bírónak, ő meghozta a döntését és ennyi. Nem akarom, hogy eltiltsák ezért - mondta Pogba, akit a meccs emberének választottak.

A Manchester United játékosa volt az egyik kulcsfigurája a győztes gólnak, ugyanis nagyszerű passzal hozta játékba a 16-os bal oldalán érkező Lucas Hernandezt, akinek a középre adott labdáját rúgta saját kapujába Hummels.

A franciák ezzel a győzelemmel a csoport második helyén állnak a magyar válogatottat az utolsó percekben 3-0-ra legyőző portugálok mögött