Társoldalunk:

C. Ronaldo mozgalmat indított: az olaszok gólszerzőjét is zavarta a kólásüveg - videó

2021.06.17. 08:42

Az olasz labdarúgó-válogatott nyolcaddöntőbe jutott a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon, miután szerdán 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, a csoportkör második fordulójában. A meccs első góljának a szerzője, Manuel Locatelli a tegnapi győzelmét követő sajtótájékoztató során lemásolta Cristiano Ronaldót.

Az ötszörös aranylabdás portugál klasszis mozgalmat indított, amikor a magyarok elleni hétfői sajtótájékoztatón levett két bekészített kólásüveget az asztalról, mivel ő nem iszik cukros üdítőket. A két kólásüveg helyett egy vizes palackot vett magához, arra buzdítva a sajtótájékoztatón részt vevőket, hogy inkább igyanak vizet. 

Ezt követően ugyanis a franciák sztárja, Paul Pogba döntött úgy a németek 1-0-s legyőzését követő sajtótájékoztatón, hogy Cristiano Ronaldo híressé vált kólás megmozdulását utánozva eltávolítja az asztalról a neki bekészített sört. 

Az olasz válogatott tegnapi győzelmét követő sajtótájékoztató során pedig a mérkőzés emberének választott Manuel Locatelli is hasonló tettet hajtott végre, őt is zavarták a kólásüvegek az asztalon, így elpakolta őket maga elől.