Társoldalunk:

Az ukránok játékosa nem válogat a kólásüveg és a sörösüveg között úgy, mint C. Ronaldo - videó

2021.06.18. 07:44

Az ukránok játékosa, Andrij Jarmolenko nagyon vicces hangulatban volt az ukránok meccsét követő sajtótájékoztatón. A focista maga elé rakta a kólásüvegek mellett a sörösüveget is, és elmondta, hogy ő nem válogatós, és bármikor nyitott egy szponzori szerződésre a nagynevű cégekkel. 

Egy korábbi sajtótájékoztatón az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo észrevette, hogy két kólásüveg van előtte, amiket gyorsan távolabb is rakott. Ezt követően magához vett egy vizesflakont, és azt üzente a résztvevőknek, hogy „igyatok inkább vizet!". A francia-német meccs után Paul Pogba Cristiano Ronaldo híressé vált kólás megmozdulását utánozva eltávolította az asztalról a neki bekészített sört.

Az ukrán játékos vicces pillanatokat okozottForrás: Goal.com

Az ukránok szélsője, Andrij Jarmolenko most ezekre a szituációra utalt viccesen az ukránok csoportmeccsét követő sajtótájékoztatón.

A focista maga elé rakta a kólásüvegeket és a sörösüveget, majd azt mondta, hogy a cégek nyugodtan vegyék fel vele a kapcsolatot utalva arra, hogy őt bármikor meg lehet keresni egy jól fizető szponzori szerződéssel. A derűs pillanatok után visszatette az üvegeket