Társoldalunk:

Kiderült, játszhat-e Szalai Ádám a németek elleni csoportmeccsen

2021.06.20. 10:27

Nem mutattak ki sérülést a vizsgálatok a franciák elleni meccs első félidejében lecserélt Szalai Ádám esetében, így a magyar válogatott csapatkapitánya pályára léphet szerdán a Németország elleni csoportmérkőzésen.

Szalai Ádámot a 26. percben kellett lecserélni a világbajnok Franciaország elleni, 1-1-re végződő csoportmérkőzésen, miután egy ütést kapott a fejére, és láthatóan megszédült. A találkozót követően kórházba szállították, ahol alaposan kivizsgálták, és minden lelete negatív lett, adta hírül a magyar szövetség. 

Vagyis nincs akadálya, hogy pályára lépjen az általa nagyon jól ismert müncheni stadionban, ahol a magyar csapat június 23-án, szerdán 21 órától Németországgal játszik, a továbbjutás szempontjából mindkét csapat számára sorsdöntő mérkőzést. 

"Remélhetőleg a szakmai stáb rendelkezésre tud majd állni a németek elleni találkozón" -– mondta Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke a válogatott egyik alapemberéről. Hozzátette: már vasárnap reggel is beszélt Szalai Ádámmal, aki jól tudott aludni, nincsenek panaszai, és amennyire lehetséges, kipihente magát.