Társoldalunk:

Marco Rossi elárulta, hogy a meccsek után miért nem megy oda a magyar szurkolókhoz

2021.06.20. 20:53

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a közösségi oldalán üzent a szurkolóknak miután csapata 1-1-es döntetlent játszott a vb-címvédő francia csapattal az Európa-bajnokságon. Az olasz szakember elmondta, hogy a mérkőzések után miért nem szokott odamenni a magyar szurkolókhoz, de a leszögezte, hogy nincsenek szavak arra a szeretetre, amit a magyaroktól kap.

„Nem tudom szavakba önteni, amit jelenleg érzek. Néha a csend sokkal többet mond bármely szónál. Nagyon meg vagyok hatódva, nem csupán az eredmény miatt, hanem attól a sok szeretettől, amelyet kapok. Teljes szívemből köszönöm! Köszönöm mindnyájatoknak, a szurkolóknak, a stábnak, és mindenekelőtt a játékosoknak. 

Marco Rossit imádják a szurkolókFotó: Csudai Sándor - Origo

„Még egy apróságot szeretnék tisztázni. Amikor a meccs után nem megyek a játékosaimmal a lelátókhoz, annak csupán egy oka van: azt szeretném, hogy minden taps és figyelem a játékosaimnak és a pályán nyújtott teljesítményüknek szóljon. És most irány München! Hajrá, magyarok!" – írta a közösségi oldalán Marco Rossi, akinek a csapata szerdán este kilenckor Münchenben játszik sorsdöntő Eb-meccset a német válogatott ellen.