Társoldalunk:

Így cicáztak az osztrák válogatott játékosok az edzésen - videó

2021.06.21. 13:29

A labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának hétfői zárófordulójában Ukrajna és Ausztria Bukarestben találkozik, és mind a két csapatnak lehetnek még továbbjutási reményei. Az osztrák csapat tagjai ennek tükrében jókedvűen cicáztak is egyet az edzésen. 

Két csoportkör után mindkét válogatott 3-3 ponttal áll, az ukránoknak 4-4, az osztrákoknak 3-3 a gólkülönbségük. Andrij Sevcsenko, az ukránok szövetségi kapitánya kiemelte: az osztrákoknak masszív csapatuk van, jó kvalitású és felépítésű játékosokkal.

Remek hangulatú volt az osztrák edzésForrás: UEFA Euro 2020 Twitter

Az osztrákokat irányító Franco Foda hangsúlyozta: a nyolcaddöntőbe jutást illetően sorsuk a saját kezükben van, majd örömét fejezte ki, hogy egy meccsre eltiltott kulcsemberük, Marko Arnautovic visszatér az Ukrajna elleni mérkőzésre - a játékos gólöröme közben sértő megjegyzéseket kiabált az északmacedónok ellen, még az első csoporttalálkozójukon -, amit saját szemszögükből "döntőnek" tart.

Az osztrák edzésen is feletébb jókedvűek voltak a játékosok. Egy cicázás során remekül járatták a labdát, és nagyon feldobottnak látszottak az ukránok elleni meccs előtt.