Társoldalunk:

A legfontosabb információk a Puskás Arénában sorra kerülő francia-portugál meccsel kapcsolatban

2021.06.21. 11:10

A Puskás Aréna minden mérkőzésérére különböző karszalaggal lehet belépni, így a szerdai Portugália-Franciaország találkozóra is, amelyen több mint 30 ezer magyar lesz a lelátókon - írja az MLSZ. Az átvételi pontok kedden és szerdán is nyitva lesznek.

Az eddigi tapasztalatok alapján jól működik a karszalagok átvétele és a Puskás Arénába való beengedés. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó budapesti mérkőzését Portugália és Franciaország játssza szerdán, 21.00-tól (a Németország-Magyarország találkozóval egy időben).

A karszalagokat ezúttal is a már ismert három helyszínen (Groupama Aréna, Dózsa György út, Papp László Budapest Sportaréna) lehet átvenni, az alábbi időközökben:

kedd: 8.00-20.00 óráig
szerda (meccsnap): 7.00 órától

Az MLSZ kommunikációs csatornáin folyamatosan tájékoztatja a szurkolókat arról, hogy mely átvételi pontokon a legrövidebb a várakozási idő, melyik helyszíneket érdemes felkeresni a minél gyorsabb szalagátvétel érdekében.

A szervezők kérik, hogy aki teheti, ezúttal is már kedden vegye fel karszalagját. Az átvételi pontokon személyigazolványt vagy útlevelet és védettségi kártyát kell bemutatni, vagy pedig a mobilalkalmazással kell igazolni a védettséget.

Kiskorú szurkolók karszalaggal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket.

Ismét nagy hőség várható! Nagyon fontos, hogy mindenki védekezzen a hőség és a napsütés ellen! Kisüveges (max. 50 ml) naptejet beengednek a szervezők a szombati mérkőzésre. A Puskás Aréna külső területén 8 ivókút is működik majd.