Társoldalunk:

A magyar gólkirály készen áll, hogy bemutatkozzon az Európa-bajnokságon

2021.06.23. 08:01

Az NB I előző szezonjának gólkirálya, a paksi Hahn János még nem léphetett pályára az Európa-bajnokságon, de készen áll, hogy bizonyítson, amennyiben Marco Rossi szövetségi kapitánytól megkapja a lehetőséget.

A magyar válogatott kedden elutazott Münchenbe, ahol szerdán (azaz ma) 21 órától a német csapat ellen lép pályára, és győzelem esetén továbbjut a csoportjából a legjobb 16 közé. A mieinknél mindenki egészséges és hadra fogható, így a magyar élvonal gólkirálya, Hahn János is, aki klubja, a Paksi FC honlapjának nyilatkozva elmondta, készen áll és türelmesen várja, hogy lehetőséget kapjon Marco Rossi szövetségi kapitánytól. 

Hahn János (középen) nem fog megijedni, ha lehetőséget kap MünchenbenFotó: Csudai Sándor - Origo

"Az egész csapat lázban ég, hisz' nagy dolgot vittünk véghez a franciák ellen – idézi a csatár szavait a Paksi FC honlapja. Már itt vagyunk Münchenben, és egészen biztos vagyok benne, hogy a teljes csapat úgy fog szerdán kifutni a pályára, hogy mindent megteszünk a siker érdekében. Megmutattuk, hogy egyenrangú partnerei tudunk lenni a vb címvédőjének is.A szombati formánkat szeretnénk átmenteni a németek elleni összecsapásunkra. Ami engem illet, továbbra is jól érzem magam a csapat tagjaként, annak ellenére, hogy még nem léphettem pályára, van ilyen a futballban. Nagyon várom ugyanakkor a lehetőséget, amivel természetesen szeretnék majd élni is."