Társoldalunk:

Michael Ballack a német válogatottat szidja

2021.06.24. 08:33

A német válogatott egykori játékosa, a Vb és Eb-ezüstérmes Michael Ballack szerint a németek saját maguknak nehezítették meg a dolgukat a magyarok ellen. Ennek ellenére Ballack abban hisz, hogy egy egészen másfajta német válogatottat fog látni az Anglia elleni nyolcaddöntőben. 

A németek egykori válogatott játékosa, Michael Ballack kritikus volt a német csapattal, akik csak döntetlent tudtak elérni a magyar válogatottal szemben az Európa-bajnokság F-csoportjának utolsó meccsén - olvasható a Die Welt oldalán.

Ballack nagyon kritikus volt a német csapattalForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Tobias Hase


Nagyon egyszerű hibákat követett el a német csapat, és úgy gondolom, hogy Németország saját magának nehezítette meg a helyzetét a magyarok ellen. A meccs után nem lettünk sokkal okosabbak, hogy mire képes ez a német csapat - nyilatkozta a német csapattal a 2002-es vb-n ezüstérmet szerző játékos. Ballack szerint a magyarok elleni meccsen nem volt meggyőzö a német válogatott, de úgy gondolja, hogy Anglia ellen jobbak lehetnek majd az Eb-nyolcaddöntőben. Az angolok játékstílusa fekszik nekünk. Egészen biztos vagyok benne, hogy egy másfajta német csapatot fogunk látni - mondta le az egykori középpályás.