Társoldalunk:

Marco Rossi: Egész életemben emlékezni fogok erre az Eb-re

2021.06.25. 12:18

A magyar labdarúgó-válogatott nagyon közel volt ahhoz, hogy továbbjusson az Európa-bajnokság halálcsoportjából. Végül a Portugália elleni vereséggel (0-3), illetve a franciák (1-1) és a németek (2-2) elleni döntetlennel búcsúzott a kontinensviadaltól. A nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya, Marco Rossi nagyon büszke a csapatra.

Az olasz szakember a közösségi oldalán foglalta össze az elmúlt pár hét eseményeit, megköszönve mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy valóra váljon az álom.

Marco Rossi: Egész életemben emlékezni fogok erre az Eb-reForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Federico Gambarini

„Sziasztok kedves barátaim! Itt vagyunk. Az Euro2020 számunkra véget ért. Szomorú vagyok, mert három meccsen át küzdöttünk, de a sors más utat szánt nekünk. Másrészről viszont nem is lehetnék boldogabb az utazásunkat tekintve. Félelem nélkül játszottunk három klasszis csapat ellen. A fiaink mindent megtettek. Nagyon sokat edzettünk, és fantasztikus légkörben készültünk a meccsekre. Az edzőtábor lenyűgöző volt, és szeretnék köszönetet mondani nektek. Játékosoknak, szurkolóknak, szakmai stábnak, mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ez az álom valóra váljon. Nem jutottunk tovább a csoportból, de hihetetlen tapasztalatot szereztünk, amelyre egész életemben emlékezni fogok. Köszönöm, és örökké hajrá magyarok!" – írta a Facebook-oldalán Marco Rossi.