A Manchester United egykori játékosa szerint a portugálok tinisztárja, Joao Felix egy szélhámos

2021.06.28. 09:59

A belga válogatott legyőzte a portugál csapatot az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A Manchester United egykori játékosa, az ír Roy Keane nagyon kritikus volt a portugálok tinisztárjával, Joao Felixxel szemben. A legendás középpályás szerint az Atletico Madrid ifjú támadója egy szélhámos, aki a belgák elleni meccsen nagy helyzetben nem tudta eltalálni a kaput az utolsó percekben, és ez egy 100 millió eurót érő játékostól kevés.

Portugália óriási küzdelemben esett ki Belgium ellen az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A meccs után a Manchester United játékosa, Roy Keane, aki televíziós szakértőként is dolgozik, kritikusan beszélt a portugálok tinisztárjáról, Joao Felixről - derül ki a Joe.co.uk oldaláról.

Roy Keane sokszor kritikus a focistákkalForrás: AFP/Nick Potts

Keane elmondta, hogy Portugália nem használta ki a gólhelyzeteit Belgium ellen, és ezen a cserék sem tudtak lendíteni. Főleg Felix nem, akiről negatívan vélekedett az egykori középpályás, Keane. Ez a srác egy szélhámos. Amikor a legnagyobb szüksége van rád az országodnak, akkor nem tudod eltalálni a kaput. 100 millió eurót ér ő? Cristiano Ronaldo helyében biztosan utánamentem volna az öltőzőbe, hogy számonkérjem a srácot - mondta el Keane.

Ajánlataink