Shakira az utolsó pillanatban lemondta részvételét a foci-vb megnyitóján

Shakira, focivébé 2014, záróceremónia
Colombian singer Shakira performs during a closing ceremony ahead of the final football match between Germany and Argentina for the FIFA World Cup at The Maracana Stadium in Rio de Janeiro on July 13, 2014. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
Nem lép fel a katari foci-vb nyitóünnepségén Shakira - írja a Marca. A spanyol lap az "El programa de Ana Rosa" műsor információira hivatkozva számolt be arról, hogy a 2010-es világbajnokság ikonikus, Waka Waka című dalát éneklő kolumbiai előadó lemondta részvételét a parádén. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő közvetlen környezetéből származó hírek szerint friss válása a volt spanyol válogatott labdarúgótól, Gerard Piquétől annyira megviselte, hogy lelkileg nem áll készen a szereplésre.

Magánéleti problémái miatt mondta le a fellépést Shakira Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Hozzá hasonlóan korábban Rod Stewart és Dua Lipa sem lesz ott a show-n. Az énekesnő a közösségi médiában cáfolta a fellépéséről szóló híreket, de kijelentette: szurkolni fog Angliának.

A FIFA még nem erősítette meg, kiket láthatunk a vasárnapi megnyitón, sajtóhírek szerint viszont biztosan ott lesz a Jung Kook nevű együttes, valamint Robbie Williams felbukkanására is lehet számítani.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!