Ezt üzente a legendás Diego Maradona lánya a megalázott argentinoknak

Argentina v Saudi Arabia: Group C - FIFA World Cup Qatar 2022 NurPhoto General News Qatar22 Sport Qatar2022 Soccer worldcup22 Soccer Match worldcup2022 Horizontal
Messiéknek borzasztóan indult a vb
Vágólapra másolva!
A legendás argentin labdarúgó, Diego Maradona lánya, Dalma, arra kérte Lionel Messiéket, hogy hozzák haza a világbajnoki trófeát.
Vágólapra másolva!

Az argentin válogatott 1978-ban és 1986-ban volt világbajnok, a második vb-cím megszerzésében Diego Maradonának hatalmas szerepe volt. A két évvel ezelőtt, 2020 novemberében meghalt legenda lánya, Dalma arra kérte a válogatott tagjait, különösen a hétszeres aranylabdás Lionel Messit, hogy Katarban szerezzék meg Argentína történetének harmadik vb-győzelmét - számolt be róla a Bors.

"Lionel, tudnod kell, hogy Diego Maradona a Katarban szereplő argentin válogatott tizenkettedik játékosa. Odafentről figyel benneteket, igyekszik erőt adni nektek a küzdelmekhez. Apám veled, veletek van, ő a tizenkettedik ebben a csapatban.

üzente Dalma Maradona az argentin válogatottnak.

Messiéknek borzasztóan indult a vb Forrás: NurPhoto via AFP/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

A 2022-es világbajnokság borzasztóan indult Messiék számára, a végső győzelemre esélyesnek tartott argentinok ugyanis hatalmas meglepetésre 2-1-re kikaptak Szaúd-Arábiától, így még nagyobb nyomás alatt kell futballozniuk a továbbiakban.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!