Társoldalunk:

A nap tippelője: Kammerer Zoltán meglepetést vár Cristiano Ronaldóék meccsén

2022.11.24. 07:36

A 2022-es katari labdarúgó-vb ötödik játéknapja előtt a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó, Kammerer Zoltán tippelt a csütörtöki mérkőzésekre.

A vb negyedik játéknapjának első meccse a Svájc-Kamerun találkozó lesz csütörtök 11 órakor. Azt gondolom, hogy Svájc legyőzi Kamerunt - árulta el Kammerer Zoltán. A nap második mérkőzésére döntetlent tippelt az olimpiai bajnok kajakozó. Kemény meccsre számítok, és azt hiszem, hogy Dél-Korea egy pontot fog szerezni Suárezék ellen - nyilatkozta Kammerer a csütörtök délután 14 órakor kezdődő találkozóval kapcsolatban.

A Kammerer Zoltán kedveli a dél-amerikai futballtForrás: kajakkenusport.hu

A világbajnok kajakozó szerint a csütörtök délután 17 órakor kezdődő meccsen Portugália sem fog tudni nyerni Ghána ellen: ott 1-1-es döntetlenre voksolt Kammerer Zoltán. Nagyon kedvelem a technikás futballt játszó latin-amerikai csapatokat, így Argentína, Portugália, és Brazília válogatottjait, ha tehetem, mindig megnézem. Azt gondolom, hogy a brazilok nyerni fognak a szerbek ellen -  tippelt a csütörtök este 20 órako kezdődő találkozóra a magyar olimpikon.

Kammerer Zoltán tippjei:

Svájc-Kamerun 2-1
Uruguay-Dél-Korea 1-1
Portugália-Ghána 1-1
Brazília-Szerbia 2-0

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!