Társoldalunk:

A nap tippelője: Vincze Ottó elmondta, mit gondol a hollandokról és az angolokról

2022.11.25. 07:22

A katari labdarúgó-világbajnokság hatodik játéknapja előtt a Ferencváros legendás focistájával, Vincze Ottóval beszélgettünk arról, hogy mit vár a soron következő négy találkozótól.

Wales Irán

"Nem lesz könnyű mérkőzés Wales számára. Nem láttam végig a Wales-Egyesült Államok mérkőzést, de amennyit láttam a Bale-ék játékából, az nekem tetszett. Ha tippelnem kell, azt gondolom, hogy a mérkőzés esélyese Wales lesz. Az eddigi eredményekből kiindulva bátor az, aki fix eredményekre tippel, de legyen 2-1 Wales-nek" - mondta Vincze Ottó.

Anglia-Egyesült Államok

"Az amerikaiak egy nagyon modern futballt játszanak, gyakorlatilag jól tudnak védekezni és támadni is. Egyénileg is vannak jó játékosaik, de az amerikaik igazság szerint csapatként erősek. Szerintem biztos, hogy meg fogják nehezíteni az angolok dolgát. Nagyon szoros és jó meccset várok 3-2-es angol győzelemmel" - vélekedett a Ferencváros legendája.

Vincze Ottó egykori válogatott focista a Várkert Bazárban.Forrás: Várkapitányság

Hollandia-Ecuador

"A hollandoknak most vissza kell jönniük a világ élvonalába. Van Gaal miatt erre lehet is esélyük, de úgy gondolom, ennek a holland csapatnak a játékoskerete messze nem üti meg azt, amilyen volt tíz, tizenöt vagy húsz évvel ezelőtt. Nem tartom annyira klasszis csapatnak most a hollandot, viszont az ecuadori egy nagyon jó kis dél-amerikai együttes. Szerintem szoros meccs lesz, de Hollandia behúzza és 2-0-ra nyerni fog" - mondta az egykori kiváló középpályás.

Katar-Szenegál

"Szenegál behúzza. Katar teljesen más szintet képvisel, viszont a szenegáli játékosok majd mindegyike külföldön játszik, topbajnokságokban, jó csapatokban. Ha csak nem történik valami csoda, hogy például Katar megtáltosodik, akkor szerintem ennek a mérkőzésnek az esélyese Szenegál és 3-1-re fog nyerni" - fogalmazott a 11-szeres mgyar válogatott labdarúgó.

Vincze Ottó tippjei:

Wales-Irán 2-1
Anglia-Egyesült Államok 3-2
Hollandia-Ecuador 2-0
Katar-Szenegál 1-3

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!