Élő adás közben tudta meg a vb-n a focista, hogy meghalt az édesanyja

fbl Horizontal
Germany's midfielder Sydney Lohmann (L) vies with Denmark's striker Nadia Nadim (R) during the UEFA Women's Euro 2022 Group B football match between Germany and Denmark at Brentford Community Stadium in west London on July 8, 2022. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / No use as moving pictures or quasi-video streaming. Photos must therefore be posted with an interval of at least 20 seconds.
Vágólapra másolva!
Hihetetlen tragédia érte a dán focista, Nadia Nadimot, aki az ITV szakértőjeként dolgozik Katarban, a labdarúgó-világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

A hölgy a Dánia-Tunézia meccsen dolgozott, de a meccs végére eltűnt a stúdióból. Később derült ki, hogy adás közben értesült édesanyja halálhíréről. A 0-0-s meccs elején és a félidőben is még a stúdióban volt. A meccs végén csak annyit mondtak a többiek, hogy vészhelyzet miatt távozott.

Az később derült ki, hogy a 34 éves játékos anyukája életét vesztette, miután egy teherautó elütötte, miközben haza felé tartott.

„Nem tudom szavakkal leírni, amit érzek. A számomra legfontosabb embert veszítettem el. Csak 57 éves volt, aki mindenért keményen megharcolt az életben. Mindent neki köszönhetek. Az élet igazságtalan, és nem értem, miért ő és miért így" – írta Nadim, aki gyerekként Afganisztánból menekült el az édesanyjával, miután a tálibok megölték az apját. Dániában doktori címet szerzett, 11 nyelven beszél és 99-szer volt válogatott, ezeken a meccseken 200 gólt szerzett.

Nadim volt a PSG és a Manchester City focistája is, most az Egyesült Államokban szerepel.