A nap tippelője: Cooky elmondta, mit vár a szülőhazájától és a Messiéket megalázó szaúdiaktól

2022.11.26. 07:55

A katari labdarúgó-világbajnokság hetedik játéknapja előtt Szelba Christian George, azaz Cooky árulta el, mit vár a soron következő négy találkozótól.

Franciaország-Dánia

A franciák jók, de kicsit izgulok miattuk, mert úgy érzem, gyengén muzsikál a csapat. Remélem Didier Deschamps kapitány kitalál valamit a dánok ellen. Szerintem sok gólos, de szoros meccs lesz. Talán 2-1, de akár 3-1, 3-2, vagy 4-2 is lehet a vége" - mondta a francia származású magyar műsorvezető, lemezlovas.

Tunézia-Ausztrália

"Nekünk az lenne a legjobb, ha döntetlen lenne, és akkor biztos Franciaország megy tovább. Az ausztrálok szerintem jól fociztak a franciák ellen, gólt is rúgtak, ezért itt is egy nagyon szoros mérkőzésre számítok, 2-1, vagy 1-1" - fogalmazott a közkedvelt rádiós.

A francia származású magyar műsorvezető, Cooky francia továbbjutást vár a második kör utánFotó: Polyák Attila - Origo

Lengyelország-Szaúd-Arábia

"A szaúdiaknak van egy fantasztikus francia fociedzőjük, Hervé Renard. Nem játszottak rosszul Argentína ellen sem, ezért azt gondolom, ha jól csinálják, akkor minimum egy döntetlent el tudnak érni. Hiába van a lengyeleknél Lewandowski, ha nincsenek jó játékosok mellette, akkor nem sok veszélyt jelent. Lehet, most nem leszek szimpatikus, de én szurkolok Szaúd-Arábiának Lengyelország ellen. Hatalmas bravúrral kezdtek, most elkezdenek hinni, úgyhogy menjenek tovább" - fogalmazott az 53 éves műsorvezető.

Argentína-Mexikó

"Reméljük, gyönyörű focit látunk majd, szép támadásokkal és cselekkel. Ha döntetlen lesz, akkor hatalmas lesz a nyomás az argentinokon, de igazság szerint mindegyik csapatnak mennie kell a három pontért. Szoros meccset várok, lehet túl naiv vagyok, de 3-2-t tippelnék Argentínának" - mondta Cooky.

Cooky tippjei:
Franciaország-Dánia 2-1 (3-1, 3-2, 4-2)
Tunézia-Ausztrália 1-1
Lengyelország - Szaúd-Arábia 1-1
Argentína-Mexikó 3-2

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!