Elképesztő csalással játsszák ki a törvényeket a katari focivébén a prostituáltak

2022.11.26. 10:26

Börtönbe kerül az a szurkoló, aki örömlánynak fizet, és a hölgyről azt állítja, hogy a felesége - írja a The Sun. A lap szerint a hölgyek úgy kísérnék el Katarba a szurkolókat, hogy a partnerüknek adják ki magukat, és ezért 10 ezer és 20 ezer font (4,7 millió-9,5 millió Ft) közötti összeget kérnek.

Katarban és az Egyesült Királyságban számos oldal kínál olyan hölgyeket, akik meccsre mennének a szurkolókkal, és a feleségüknek adnák ki magukat, mivel Katarban tilos a házasságon kívüli szex."Ha elkapják őket, a prostituáltak több éves börtönt kockáztatnak." - mondta a lapnak egy szurkoló a katari vb-ről - vette észre a Bors.

A házasságon kívüli szex és a homoszexualitás illegális Katarban, mindkettőért akár hét évig terjedő börtönbüntetés is kiszabható. Prostitúcióért az iszlám törvények három év börtönbüntetést szabnak ki. Ezért aztán minden szállóban rendre feltűnnek a biztonságiak, írja a The Sun, akik a bejelentő könyvekben ellenőrzik, hogy adott szobában valóban csakis házastársak élnek. Ha csaláson érik a bejelentkezett vendéget, mehet a bíróságra. Amennyiben belföldi, azaz katari prostival fülelnek le egy férfit, a nő három évet kap, de a „vendég" is büntethető.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!