A nap tippelője: Nemcsák Károly szerint meglepetés lesz a vasárnapi meccseken

2022.11.27. 08:42

A 2022-es katari labdarúgó-vb nyolcadik játéknapja előtt a Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója Nemcsák Károly tippelt a vasárnapi mérkőzésekre.

Az első mérkőzés vasárnap a Japán-Costa Rica találkozó lesz az E-csoportban. Japán eddig a torna meglepetéscsapata, és azt gondolom, hogy a Costa Rica ellen meccsen is győzni fog a távol-keleti ország válogatottja - mondta el Nemcsák Károly. A népszerű televíziós sorozat, a Szomszédok korábbi főszereplője szerint a belgák, főleg a remek középpályásaiknak köszönhetően, simán nyerni fognak Marokkó ellen az F-csoportban. Japán mellett a torna másik kellemes meglepetése a kanadai csapat, és úgy tippelem, hogy képesek lesznek megverni a horvát válogatottat - nyilatkozta Nemcsák Károly az F-csoport másik mérkőzésével kapcsolatban.

Nemcsák Károly kedvencei a spanyolokForrás: Origo


Számomra a legkedvesebb két csapat a spanyol és brazil válogatott a vb-n. Előbbinél remekül sikerült a fiatalítás, gondoljunk csak a Barcelona két középpályására Gavira és Pedrire. A németek elleni rangadón is spanyol győzelemre tippelek, és izgalmas meccsre számítok - mondta el a József Attila Színház igazgatója.


Nemcsák Károly tippjei:
Japán-Costa Rica 2-0
Belgium-Marokkó 3-0
Horvátország-Kanada 1-2
Spanyolország-Németország 3-1

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!