A nap tippelője: Laczkó Zsolt a korábbi világbajnok drámai bukását jósolta

2022.11.28. 07:22

A 2022-es katari labdarúgó-vb kilencedik játéknapja előtt Marco Rossi szakmai stábjának tagja, Laczkó Zsolt tippelt a hétfői mérkőzésekre.

A G-csoportban hétfőn 11 órától Kamerun Szerbiával csap majd össze. Azt gondolom, hogy Szerbia képes lesz megnyerni a meccset az afrikai csapat ellen minimális különbséggel - nyilatkozta Laczkó Zsolt. Később a H-csoportban Dél-Korea szintén egy afrikai válogatottal, Ghánával játszik. A Fradi és a Debrecen egykori játékosa szerint döntetlennel fog zárulni a találkozó. 

Laczkó Zsolt korábban 21 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottbanForrás: AFP/Pascal Pavani

A brazilok meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő az első meccsükön, és azt gondolom, hogy Neymar nélkül is képesek lesznek legyőzni Svájcot. A keret elég mély hozzá, hogy pótolni tudják a PSG sztárját" - árulta el Laczkó Zsolt a G-csoport derbijéről. A H-csoport rangadóját hétfő este 20 órától játsszák majd, erről úgy vélekedett, hogy az uruguayi válogatott elbukja a mérkőzést.Azt tippelem, hogy a portugálok le fogják győzni Uruguay csapatát. Az is lehet, hogy Cristiano Ronaldo is betalál a meccsen" - zárta gondolatait a magyar válogatott szakmai stábjában, Marco Rossi segítőjeként dolgozó Laczkó.

Laczkó Zsolt tippjei:

Kamerun- Szerbia 0-1
Dél-Korea-Ghána 1-1
Brazília – Svájc 2-0
Portugália – Uruguay 2-1

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!