Egyre nagyobb káosz a belgáknál: egymásra mutogatnak a megalázott sztárok

2022.11.28. 10:25

A belga labdarúgó-válogatott 2-0-ra kikapott Marokkótól, amit nehezen viselnek a csapat sztárjai. Kevin De Bruyne szerint túl idősek a futballisták, ám ezzel a kijelentésével feldühítette csapattársát, Jan Vertonghent.

A Manchester City klasszisa, De Bruyne szerint túl idős a belga csapat, ezért esélye sincs vb-t nyernie. Nincs esélyünk a vb-győzelemre, túl öregek vagyunk. Úgy gondolom, 2018-ban kellett volna nyernünk. Túl sok kulcsemberünket elveszítettük" - mondta a kiváló középpályás, akinek a szavait alaposan magára vette a válogatott rangidőse, Jan Vertonghen és visszaszólt csapattársának.

"A támadó harmadunk semmit sem mutatott a pályán. Sok minden jár most a fejemben, de jobb, ha ezeket nem foglalom szavakba a kamerák előtt. Gyengék voltunk, ez nem elég. Elöl szinte semmit sem csináltunk. Talán azért nem tudtunk helyzetbe kerülni, mert a támadóink túl öregek, igaz?" - nyilatkozta Vertonghen a Marokkó elleni vereség után.

A belga válogatott egyelőre kieső helyen áll az F csoportban, de Roberto Martinez csapata a csoportkör utolsó fordulójában a horvátok ellen még kiharcolhatja a továbbjutást.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!