A nap tippelője: Illés Béla szerint több csapat is nagyot fog szenvedni szerdán

2022.11.30. 07:24

A 2022-es katari labdarúgó-vb tizenegyedik játéknapja előtt a magyar válogatott korábbi klasszisa és többszörös magyar bajnok csatára, Illés Béla tippelt a szerdai mérkőzésekre.

Az 540 magyar élvonalbeli találkozón lépett pályára lépett és azokon 215 gólt rúgó egykori támadó szerint Franciaország megnyeri az utolsó csoportmeccsét is. Bár nem tudom, hogy ki fog játszani Deschamps csapatában Tunézia ellen, mégis azt gondolom, hogy a francia keret van olyan minőségi, hogy még a cserejátékosokkal is meg tudják majd verni Tunéziát– árulta el Illés Béla.

Illés Béla az MTK labdarúgója, gólkirályok, 2003Forrás: MTI/Illyés Tibor

Dániával kapcsolatban is győzelmet jósolt, bár az ausztrálok ellen lehet meg fog szenvedni Kasper Hjulmand csapata. Azt tippelem, hogy a dánok egy góllal nyerni fognak - mondta el a Haladás, a Honvéd, és az MTK egykori játékosa. A nap meccse a Lengyelország-Argentína találkozó lesz, ahol mindkét csapat számára létfontosságú lesz a győzelem. Nagyon komoly csatára számítok, de szerintem Argentína nyerni fog - mondta el Illés Béla. Mexikó masszív csapat, de szerintem a szaúdiak képesek lesznek egy pontot szerezni ellenük - mondta el a nap utolsó meccséről a Szombathelyi Haladás egykori támadója.

Illés Béla tippjei:

Tunézia – Franciaország 1-3
Ausztrália – Dánia 0-1
Lengyelország – Argentína 1-2
Szaúd-Arábia – Mexikó 1-1

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!