Messi varázsolt: fantasztikus videó került fel az internetre az argentin sztárról - videó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Argentína - Mexikó, Lusail Stadion, C csoport, 2022. 11. 26., KATAR
LUSAIL CITY, QATAR - NOVEMBER 26: Lionel Messi of Argentina applauds fans after the 2-0 victory in the FIFA World Cup Qatar 2022 Group C match between Argentina and Mexico at Lusail Stadium on November 26, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A C csoport zárófordulójára még mind a négy válogatottnak megmaradt az esélye a továbbjutásra és a nyolcaddöntős részvételre a katari labdarúgó-világbajnokságon, ennek megfelelően a kiesés szempontjából még a fő favoritok közé sorolt Argentína, valamint a csoportelső Lengyelország sincs biztonságban. Így a dél-amerikai csapatnak nagy szüksége lesz a lengyelek ellen is egy jól játszó Lionel Messire, akiről nem mindennapi videó került fel a világhálóra.
Vágólapra másolva!

A PSG világklasszis a bemelegítés során bizonyította, hogy bizony arra a bizonyos bal lábra még mindig érdemes odafigyelni. Ha Messi ilyen gólra, gólokra lesz képes a lengyelek ellen, akkor Robert Lewandowskiéknak nem sok esélyük lesz.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!