Cristiano Ronaldo bohóckodásáról és a csaló bírókról szólt a vb kilencedik napja

2022.11.29. 08:00

A katari labdarúgó-világbajnokság kilencedik játéknapján négy mérkőzést rendeztek és véget ért a csoportkör második fordulója. A Kamerun-Szerbia találkozó volt a vb eddigi legjobb meccse, amely rengeteg fordulatot és hat gólt hozott. A Dél-Korea - Ghána mérkőzés fantasztikus futballcsemegét kínált és az ázsiai csapat szövetségi kapitányának balhéjáról szólt. Brazília egy csodás góllal győzte le Svájcot, kiharcolva a továbbjutást, a portugálok rangadót nyertek és szintén bejutottak a nyolcaddöntőbe.

A lengyelek ugyan csak szerdán lépnek pályára, ám egyik szurkolójuk így is a középpontba került. A modell és futballfanatikus Marta Barczok egy mélyen dekoltált felsőben és miniszoknyában örvendeztette meg népes rajongótáborát.

Az idei világbajnokságon a szokásosnál is jobban a középpontba kerültek a játékvezetők, akik indokolatlanul sokat hosszabbítanak és botrányos döntéseket hoznak a mérkőzéseken.

A portugálok ugyan már két meccs után továbbjutottak a csoportjukból, ám nem Cristiano Ronaldón múlt mindez. Az ötszörös aranylabdás az uruguayi válogatott elleni rangadón így is bohócot csinált magából, majd saját csapattársa is megalázta.

Ronaldóék továbbjutottak a nyolcaddöntőbeForrás: The Yomiuri Shimbun via AFP/Yomiuri/Keita Iijima

A hétfői mérkőzések után készült podcastadásokat vissza tudja hallgatni ITT, ITT, ITT és ITT

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!