A nap tippelője: Nyilas Elek szerint pokoli küzdelem lesz az utolsó csoportmeccseken

2022.12.02. 07:10

A 2022-es katari labdarúgó-vb tizenharmadik játéknapja előtt a magyar válogatott és a Ferencváros korábbi klasszis középpályása, Nyilas Elek tippelt a pénteki mérkőzésekre.

A 90-es évek közepén a Ferencvárossal a Bajnokok Ligájában is játszó futballista szerint a portugálok az utolsó csoportmeccsükön is nyerni fognak. Nehéz és küzdelmes meccsre számítok, de azt gondolom, hogy a portugáloknak már a presztízs miatt is meg kell nyerniük a találkozót - árulta el Nyilas Elek.

Nyilas Elek Marc Overmars mellett a Ferencváros-Ajax Amsterdam Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzésenForrás: MTI/Illyés Tibor


A másik meccsen a picit már öregedő, de közben végletekig elszánt urugayiak győzelmére tippelek. Azt gondolom, hogy Cavani és Suárez rutinjára is szükség lesz Ghána ellen a győzelemhez - mondta el a Fradi volt játékosa. Szerbia saját magának nehezítette el meg a dolgát, és azt tippelem, hogy Svájc ellen sem fognak eredményes támadójátékot produkálni. Döntetlenre tippelek - mondta el a volt középpályás. Számomra Brazília játssza a legszebb futballt a tornán, és a dél-amerikai csapat ki fogja kaparni a gesztenyét Svájc számára. Kamerun ki fog kapni tőlük - zárta le mondandóját a zöld-fehérek volt játékosa.

Nyilas Elek tippjei: 

Dél-Korea-Portugália 1-2
Ghána-Uruguay 1-2
Szerbia-Svájc 1-1
Kamerun-Brazília 1-3


Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!