Hatalmas összegért vehetik meg a Fradi sztárfocistáját

Tunisia v France: FIFA World Cup Qatar 2022 FIFA,photography,Qatar,Soccer,sports,World Cup Horizontal
Aissa Laidouni ezen a meccsen is a jobbak közé tartozik
Vágólapra másolva!
Megfelelő ajánlat esetén a Ferencváros hajlandó lenne tárgyalni a katari labdarúgó-világbajnokságon szerepelt tunéziai Aissa Laidouni eladásáról.
Vágólapra másolva!

Hajnal Tamás sportigazgató elmondta, hogy természetesen abban az esetben lehet majd erről beszélni, ha a klub és a játékos számára is előnyös ajánlat érkezik be.

nyilatkozta Hajnal Tamás.

A sportigazgató megjegyezte, folyamatosan érdeklődnek a középpályás iránt, a mutatott teljesítménye pedig csak felerősítette ezt.

Aissa Laidouni kiválóan futballozott a katari vb-n Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Laidouni jelenlegi értéke a mértékadó transfermarkt honlapja szerint 4 millió euró - ez már a sokszorosa annak, amennyiért a Ferencváros szerződtette -,

ugyanakkor Hajnal Tamás szerint a valódi árat majd a piac határozza meg a játékos esetében. Ugyanakkor a futballistának érvényes szerződése van a zöld-fehérekkel és szabadságát követően január elején a jelenlegi helyzet szerint visszatér a Népligetbe.

Hajnal Tamás a várható téli játékosmozgással kapcsolatban elmondta, vannak tervek, amelyeket szeretnének megvalósítani, ugyanakkor nem egyszerű kihívás az Európa-liga nyolcaddöntőjére készülő keretet tovább erősíteni.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!