Itt a bizonyíték, hogy a németeket sem érdekelte a vb-n bohóckodó válogatottjuk

QAT, World Cup FIFA 2022, Group E, Costa Rica vs Germany action Doha 2022 SP sportsman personality season 2022 22 soccer Horizontal FIFA SEASON GAME PLAYER SPORT
Németországban többen szurkoltak a női válogatottnak, mint a férfinak
Vágólapra másolva!
Többen szurkoltak Németországban a női válogatottnak, mint a katari labdarúgó-világbajnokságon a csoportkörben kiesett férfi csapatnak.
Vágólapra másolva!

Az összesített televíziós nézettségi adatok alapján csütörtök este 17,43 millióan követték nyomon a Nationalelf mérkőzését Costa Rica ellen az E csoport zárófordulójában, amelyen a németek 4-2-es sikerük ellenére búcsúztak a vb-től.

A hölgyek júliusi döntőjét az Európa-bajnokságon rekordnézettség kísérte, ugyanis 17,897 millióan látták az Anglia elleni találkozót, amely hosszabbítás után 2-1-es német vereséggel zárult.

A férfiak vb-csoportmérkőzéseit átlagosan 25 millióan kísérték figyelemmel, ez jócskán elmarad a 2018-as oroszországi világbajnokság nézettségi adataitól.

Németországban többen szurkoltak a női válogatottnak, mint a férfinak Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Hasan Bratic/Hasan Bratic

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!