Így jósoltak a sztárok az Origo vb-játékán: négy tökéletes tipp érkezett

2022.12.05. 10:12

Számtalan magyar focilegendát is megkérdeztünk, de nem az ő tippjeik közül vált be a legtöbb a csoportkör során, hanem meglepetésre Risztov Éva teljesített a legjobban.

Risztov Éva és Kammerer Zoltán a tőlük kérdezett négy-négy találkozó közül háromnál is eltalálták a végkimenetelt, a londoni olimpia hosszútávúszó bajnoka ráadásul a november 29-ei találkozók közül az Ecuador-Szenegál (1-2) és a Wales-Anglia (0-3) mérkőzéseken is telitalálatot ért el. Hibátlan tippje Kammerernek is volt, ő a Brazília-Szerbia mérkőzés 2-0-s végeredményét találta el tökéletesen.

Risztov Éva volt a legeredményesebb tippelő a csoportkör soránForrás: RIA Novosti/RIA Novosti/Vladimir Astapkovich

Érdekesség, hogy a 48 csoportkörös mérkőzésen ezen a hármon kívül mindössze egy tökéletes tipp volt: Vincze Ottó a Katar-Szenegál meccsen találta el a 3-1-es afrikai sikert, azonban az aznap megrendezett másik három összecsapás végkimenetelénél már nem járt szerencsével. Cookynak a Franciaország-Dánia mérkőzésre adott több eredményéből az egyik szintén telitalálatos lett, ám a többiek egy-egy tippjéhez képest ezzel ő komoly előnyben volt.

A találkozók közül mindössze 19-et találtak el a hírességek, és csak a nyitómérkőzésre tippelő Bodrogi Gyula, valamint a november 27-ei összecsapásokra tippelő Nemcsák Károly nem talált el egyetlen végkimenetelt sem.

A nap tippelője, csoportkör, összesítés:
1. Risztov Éva (3 találat / 4 mérkőzés)
2. Kammerer Zoltán (3/4)
3. Cooky (2/4)
4. Kondás Elemér (2/4)
4. Laczkó Zsolt (2/4)
4. Méhes Gábor (2/4)
4. Rudolf Gergely (2/4)
8. Kemenes Szabolcs (1/3)
9. Vincze Ottó (1/4)
10. Illés Béla (1/4)
10. Nyilas Elek (1/4)
12. Bodrogi Gyula (0/1)
13. Nemcsák Károly (0/4)

 

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!