Saját edzője is kiborult a hisztiző Cristiano Ronaldo miatt

2022.12.05. 18:33

A portugál fociválogatott a Svájc elleni nyolcaddöntőre készül a világbajnokságon, de természetesen még mindig minden Cristiano Ronaldóról szól.

A portugálok szövetségi kapitánya, Fernando Santos a meccs előtti napon elmondta, elégedetlen volt sztárjátékosa hozzáállásával Dél-Korea ellen. Mint ismert, Ronaldo egy szerencsétlen mozdulattal az ellenfélnek adott gólpasszt, később lecserélték, és ki is kapott egy kései góllal utolsó csoportmeccsén a portugál csapat.

Ronaldo számára a 65. percben ért véget a meccs, a 37 éves sztár pedig idegesen reagált, amikor le kellett jönnie. Egyik ujját a szája elé emelte, így intett mindenkit csöndre.

Cristiano Ronaldo ideges volt, amiért lecseréltékForrás: AFP/Jung Yeon-Je

„Hogy láttam-e a képeket? Igen, és egyáltalán nem tetszett, Tényleg nem. De mostantól ez már nem számít, nem ezzel foglalkozunk. Ez meg lett oldva, zárt ajtók mögött, le van zárva. Ennek vége, mindenki a holnapi meccsre koncentrál" – mondta Santos, aki azt nem árulta el, kezdeni fog-e Ronaldo Svájc ellen.

„Akkor döntöm el, ki lesz a kapitány, amikor kiérünk a stadionba. Még a kezdőcsapatot sem jelöltem ki magamban. Mindig így tettem, ezután is így fogok, holnap is" – tette hozzá Santos.