A nagymellű pornómodell minden brazil gólnál levetkőzik - képek

2022.12.06. 07:28

Daiane Tomazoni mindent megtesz azért, hogy segítsen megszerezni a brazil válogatott hatodik világbajnoki címét.

A válogatott vb-góljainak múzsájaként nevezi magát a közösségi oldalán a brazil modell, Daiane Tomazoni, aki egyedi módon segít honfitársainak a minél jobb eredmények elérésében: ahányszor gólt szerez Brazília a katari labdarúgó-világbajnokságon, ő annyiszor küld cenzúrázatlan pornóképeket a rajongóinak.

A csoportkör alatt erre mindössze háromszor volt lehetősége, Neymarék azonban hétfőn Dél-Korea ellen egy félidő alatt rúgtak négy gólt, így a továbbjutás mellett Daiane miatt is örömöt szereztek a hazájuknak.

„Sokakkal beszélgettem a vébé előtt, és azzal szembesültem, hogy nem a korábban megszokott eufóriával várják a tornát. Ezért kerestem annak a módját, hogy valahogy változtassak ezen, és az emberek lelkesebben támogassák a nemzeti csapatunkat" – idézi a Bors a koncepciójáról büszkén beszélő 24 éves Daianét, aki a legmerészebb fotóit és videóit a privát weboldalán osztja meg az érdeklődőkkel. Ezek az előfizetők kapják meg tőle bónuszként a Telegram-csatornáján keresztül a válogatott góljai ihlette pornófotókat, de Neymarékat is szívesen meglepné.

„Eleinte sokan azt hitték, viccelek. Amikor a [Szerbia elleni] első meccs félidejében még nulla-nulla volt az állás, páran elkezdtek idegeskedni. Amikor aztán Richarlison először betalált, én pedig tartottam a szavam, majdnem megőrültek a csoportom tagjai. A második gól után pedig még boldogabbak voltak – mesélte az aktmodell. – Mindent megteszek a hatodik vb-címért. Talán bővítem is a tartalmaimat, például videókkal. És szeretném ugyanazzal ösztönözni a válogatott játékosait és egész edzői stábját, amivel a követőimet. Képzeljék csak el, hogy ők is megkaphatják az intim fotóimat, és ezáltal motiváltabbak lennének. Csak üzenjenek nekem az Instagramon!"

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!