Brutálisan fejen térdelte az őt zaklató youtubert a Barcelona egykori sztárfocistája - videó

Square Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) is congratuled by his teammates French forward Thierry Henry (L), Brazilian defender Dani Alves (2L) and Cameroonian forward Samuel Eto´o (2R) after scoring during the Champions League football match against Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona , on March 11, 2009. AFP PHOTO/PHILIPPE DESMAZES (Photo by PHILIPPE DESMAZES / AFP)
Vágólapra másolva!
A Samuel Eto'ót kamerázó férfi Kamerun vb-kijutásának megkérdőjelezésével nagyon felingerelte a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes csatárt.
Vágólapra másolva!

Eto'ót a Brazília–Dél-Korea találkozó után, a 974-es Stadion mellett vették körbe rengetegen, amikor odaért egy férfi, aki kamerázni kezdte őt.

A Kameruni Labdarúgó-szövetség elnöke – aki játékosként a Barcelonával és az Internazionaléval is BL-trófeáig jutott – egy ideig tűrte a zaklatást, ám később válaszul üldözni kezdte a youtubert.

A többieknek először sikerült lefognia a két felet, ám Eto'o kiszabadult és fejen térdelte a guggoló férfit.

Az ütés ereje ellenére a kamerásnak sikerült gyorsan talpra állnia, Eto'ót pedig elvezették a helyszínről.

Az incidens után kiderült, hogy a katari csoportkörben búcsúzó Kamerun vb-kvalifikációjával kapcsolatos vita okozhatta az összetűzést, a férfi ugyanis azzal vádolta a 41 éves exfocistát, hogy a válogatottja igazságtalanul jutott ki az Algéria elleni selejtezőn.

Forrás

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!