A Fradi megalázott testvérpárjának a szurkolók is nekimentek

2022.12.06. 08:55

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a katari labdarúgó-világbajnokságon szereplő marokkói válogatott keretéből magyarázat nélkül hagyta ki a szövetségi kapitány az utóbbi időben alapembernek számító Mmaee fivéreket. Mégis, a szurkolóknak a csapat emberfeletti vb-teljesítménye mellett is jut még idő a Fradi-játékosok szidalmazására.

A marokkóiak az azóta negyeddöntőbe jutott horvátok elleni döntetlen óta a vb-bronzérmes Belgiumot és Kanadát is legyőzték, így csoportelsőként jutottak a legjobb 16 közé, ahol kedden Spanyolországgal találkoznak.

Walid Regragui szövetségi kapitány együttesének sikere óriási focilázat váltott ki az országban, Ryan és Samy Mmaee azonban nem volt azok között, akik – nyilvánosan – gratuláltak a válogatott sikerének, Ryan például csak a dubaji nyaralásukról tett közzé néhány fotót azóta a közösségi médiában.

A szurkolók csalódottságukat fejezték ki a testvérek közömbössége miatt, és közülük többen is azt kérték, hogy Regragui többé ne is hívja meg a két ferencvárosi játékost a keretbe.

Forrás

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!