Tiszteletlen volt? Megszólalt a táncolásról a brazil focikapitány - videó

fbl Horizontal
Brazil's forward #09 Richarlison celebrates with teammates and Brazil's coach Tite after scoring his team's third goal during the Qatar 2022 World Cup round of 16 football match between Brazil and South Korea at Stadium 974 in Doha on December 5, 2022. (Photo by NELSON ALMEIDA / AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil válogatott negyeddöntőbe jutott a katari labdarúgó-világbajnokságon, mivel a hétfő esti nyolcaddöntőben 4-1-re legyőzte a dél-koreai válogatottat. Tite elárulta: egyszerűen nem tudta megállni, hogy fiatal játékosaival ne perdüljön táncra a meccs közben, miután csapata bátor támadójátéka nagy örömmel töltötte el. 
Vágólapra másolva!

"Nagyon fiatalok a játékosaim és megpróbálok az ő nyelvükön beszélni. És az ő nyelvük egy része a tánc. A táncomnak semmi más jelentése nem volt,

akit nagyon tisztelek" - fogalmazott a 61 éves Tite, aki a Richarlison által szerzett harmadik brazil találat után kapcsolódott be játékosai ünneplésébe.

Szavazzon!

Tite tánca tiszteletlenség volt?

A meccs legjobbjának megválasztott Neymar - aki büntetőből lőtte a második gólt - azt mondta, lépésről lépésre haladnak céljuk, a világbajnoki cím felé.

"Álmodunk a végső győzelemről, és lépésről lépésre haladunk előre. Még három mérkőzés hiányzik, jó helyzetben vagyunk. A sérülésem után megijedtem, hogy már nem léphetek pályára ezen a tornán, de szerencsére rendbejöttem. Minden nap órákig dolgoztam a fizioterapeutákkal és ez kifizetődött." - árulta el a Paris Saint-Germain klasszisa, aki a brazilok első csoportmeccsén szenvedett bokasérülést, és most tért vissza.

Neymar fantasztikusan tért vissza Forrás: AFP/Odd Andersen

Neymar nagy elődjét is megemlítette: "Pelének a lehető legjobbakat kívánom és remélem, hogy hamarosan újra egészséges lesz. Nincs jól, mi pedig sokat gondolunk rá. Érte is játszunk. Reméljük, velünk örül!"

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!