Egészen elképesztő rekordot állít be egy holland szurkoló

2022.12.08. 08:53

A 24 éves Ruben Slotnak az (volt) a célja Katarban, hogy a katari labdarúgó-világbajnokságon mind a 64 mérkőzésből lásson legalább részleteket a helyszínen – eddig sikerült is megvalósítania a tervét.

Slot, mint a 433-as futballplatform egyik videókészítője olyan világrekordot állít fel, amelyet valószínűleg soha többé nem sikerül megdönteni: mind a 64 világbajnoki mérkőzésen részt vesz – ezt még a csoportkörök utolsó fordulójában is teljesítette, ugyanis Katarban a stadionok közelsége egyedülálló lehetőséget kínált erre.

A szállodaszobájából csodálatos kilátás nyílik a városra, de eddig ezt nem igazán volt ideje élvezni, hiszen szinte folyamatosan úton volt. A 16 nap alatt lezajlott 56 vb-mérkőzés után némi fizikai kényelmetlenséget tapasztalt, ugyanis panaszkodott a stadionok üléseire.

„Fáradt vagyok, nagyon fáradt - mondra a fiatal holland, aki már vágyott a pihenőnapra ezen a világbajnokságon. – Nem számítottam rá, hogy ennyi energiát vesz igénybe. Nagyon hosszú napok teltek el. Már azt sem tudom megmondani, melyik párharcot láttuk két napja."

A menet közben Ronaldo 2002-es frizurájára váltó Slot a túrájának köszönhetően kapott már tippeket a világbajnokság nagyköveteitől, David Beckhamtől és Yaya Tourétól, de kezet fogott Ronald de Boer-ral és Cafúval is.

Forrás

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!