A hisztiző Cristiano Ronaldo megfenyegette a szövetségi kapitányt? Reagált a portugál fociszövetség

2022.12.08. 12:11

Csütörtökön arról cikkeztek a portugál lapok, hogy Cristiano Ronaldo a szövetségi kapitánnyal, Fernando Santossal folytatott beszélgetése során azzal fenyegetőzött, elhagyja a válogatottat. A Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) máris közleményt adott ki az ügyben. 

Az FPF közleményben reagált a sajtóhírekre, amelyben tisztázta, hogy ezeknek semmi alapjuk nincs, Cristiano Ronaldo soha nem fenyegetőzött azzal, hogy otthagyja a válogatott, és hazautazik a katari tornáról.

Cristiano Ronaldo a lapok szerint megint hisztizikForrás: Getty Images/2022 Getty Images/Lars Baron

Cristiano Ronaldo nap mint nap egyedülálló rekordot épít fel a válogatott és az ország szolgálatában, amit tiszteletben kell tartani, és ami a válogatott iránti megkérdőjelezhetetlen elkötelezettségről tanúskodik. Portugália válogatottsági rekorderének elhivatottságát - ha kellett - ismét megmutatta a Svájc elleni győzelem során, a 2022-s focivébé nyolcaddöntőjében. A nemzeti csapat - a játékosok, az edzők és az FPF felépítése - az első naptól fogva teljesen elkötelezett és lelkes Portugália valaha volt legjobb világbajnoki részvétele érdekében" – közölte honlapján a portugál szövetség.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!