Újabb információk derültek ki a rablásról: visszatérhet Katarba a családját féltő angol focisztár

2022.12.08. 09:44

A napokban hazautazott a katari labdarúgó-világbajnokságról Raheem Sterling, a negyeddöntőbe jutott angol válogatott szélsője, mert betörtek a családjához. Szerdán a surreyi rendőrség bejelentette, hogy betörési kísérlet gyanújával őrizetbe vettek két férfit a játékos lakóhelyének közelében. A legújabb hírek szerint pénteken vissza is térhet a Katarba a családját féltő focista. Az információkat az angol fociszövetség is megerősítette. 

Mint ismert, az angol válogatott támadója hazautazott Katarból, mert szombaton betörtek az otthonába. A Chelsea játékosának otthonába az első hírek szerint fegyveres rablók hatoltak be, amikor a hozzátartozói a házban tartózkodtak, azóta pedig a hírek szerint el is kapták a fegyveres rablókat. 

Azóta kiderült, hogy nem igazak a fegyveres behatolókról szóló hírek. Az ékszer- és óralopást akkor fedezték fel, amikor a család visszatért Katarból.

Raheem Sterling visszatérhet a válogatotthozForrás: AFP/Odd Andersen

Korábban kérdéses volt az is, hogy az esetet követően Sterling mikor csatlakozik újra Gareth Southgate csapatához, ám a Daily Mail információja szerint a Chelsea szélsője akár már pénteken a világbajnokság helyszínén lehet ismét. Ennek ellenére a kihagyás, illetve a sokk miatt kevés az esély arra, hogy pályára is lép a szombati, Franciaország elleni negyeddöntőben, így továbbjutás esetén az elődöntőben lehet majd segítségére az angol válogatottnak.

Az FA egyelőre még nem erősítette meg hivatalosan, hogy Sterling valóban visszatér-e.

Frissítés:

Az Angol Labdarúgó Szövetség közleménye szerint a támadó a szombati, franciák elleni negyeddöntőre már visszatér a kerethez.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!