Összejöhet a Ronaldo, Messi, Neymar, Mbappé négyes? - a PSG elnöke megszólalt az ügyben

2022.12.08. 21:36

A Sky Sports interjút készített a Paris Saint-Germain katari tulajdonosával, Nasszer al-Kelaifival, aki többek között arról is beszélt, lehetséges-e, hogy a jelenleg csapat nélküli Cristiano Ronaldo Párizsba szerződjön.

Az ötszörös aranylabdás klasszis jelenleg a katari foci-vb-n szerepel a portugál válogatottal, ám miután szerződést bontott a Manchester Uniteddel, beindultak a találgatások, hogy hol folytatja pályafutását a 37 éves klasszis. A jelenleg szabadon igazolható sztárról legutóbb a PSG elnökét kérdezték, aki egy sokat sejtető félmosollyal reagált. 

Cristiano Ronaldo a téli átigazolási szezon egyik slágere lehetForrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

"Ő egy legenda, egy igazi sztár. Az a fajta labdarúgó, aki igazán profi és ezért lehet csodálni. Fantasztikus játékos. Ugyan harminchét éves már, de még mindig hihetetlen. Minden csapat szívesen látná a soraiban, de a probléma az, hogy nálunk az ő posztján már megvannak a játékosaink, és nem lenne könnyű ezen változtatni, szóval őszintén szólva lehetetlennek tűnik számunkra" – jelentette ki a francia sztárcsapat tulajdonosa Ronaldo leigazolásával kapcsolatban.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!