Az aranylabdás focilegenda szerint Brazíliában megalázóan bánnak Neymarékkal

2022.12.09. 10:40

A brazil válogatott korábbi sztárja, a 2002-ben világbajnok Kaká szerint Brazíliában rengetegen közönbösek a sztárok iránt és sokan egyáltalán nem drukkolnak a válogatottnak.

Az nso megírta, hogy az AC Milan és a Real Madrid egykori kiválósága, aki 2007-ben Aranylabdát nyert, azt nyilatkozta, hogy Brazíliában az olyan sztárok, mint Neymar és Ronaldo, nem kapják meg a kellő tiszteletet.

Furcsának tűnhet kimondani, de sok brazil ember nem is szurkol a válogatottnak. Ha most Ronaldo itt elsétálna, akkor felkapnánk a fejünket, hogy ki van itt. Brazíliában viszont ő csak egy utcán sétálgató kövér ember" - mondta Kaká Ronaldóról, aki 2002-ben 8 góllal vezette vb-győzelemre a brazil válogatottat.

Brazíliában sok szó esik Neymarról, viszont azok a hangok negatívak. Talán a politika játszik ebben szerepet, de mi brazilok néha nem ismerjük fel az értékeinket. Természetesen sokan imádják nálunk Ronaldót, ahogy én is, de másképpen viszonyulnak hozzá, mint a világ többi területén. Azt tapasztalom, Brazílián kívül jobban elismerik őt" - tette hozzá a korábbi kiváló középpályás.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.