A Manchester United legendája nekiment a meccs közben táncoló brazil focikapitánynak

Brazil v South Korea: Round of 16 - FIFA World Cup Qatar 2022 Qatar22 Qatar2022 worldcup22 worldcup2022 worldcup Qatar Katar International soccer Sports Soccer Professional soccer FIFA World Cup 2022 FIFA World Cup Head coach TITE Brazil FIFA World Cup Qa
Head coach TITE of team Brazil during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Brazil and Korea Republic at Stadium 974 on 5 December 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Ayman Aref/NurPhoto) (Photo by Ayman Aref / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi játékosa, Roy Keane élesen bírálta a brazil válogatott szövetségi kapitányát, Titét, amiért táncra perdült az oldalvonal mellett a Dél-Korea elleni nyolcaddöntőben.
Vágólapra másolva!

"Szeretem a brazil csapat játékát nézni, de továbbra sem értem, hogyan táncolhat meccs közben egy edző, amikor a másik csapat mestere néhány méterre áll tőle.

hangzott Keane bírálata.

Szerintem a Pro-licences edzőképzésen is az edzők tánctudását kéne felmérni, nem a taktikai ismereteiket" - szúrt oda még egyet a braziloknak a Manchester United korábbi középpályása. Tite egyébként a meccs után elmondta, nem tiszteletlenségből perdült táncra, hanem azért, mert nagyon örült a gólnak és így próbálta megtalálni a közös hangot a játékosaival.

Tite és a brazil focisták táncjelenete nem nyerte el Roy Keane tetszését Forrás: AFP/Nelson Almeida

Az nso megírta, hogy Keane korábbi manchesteri csapattársáról, a portugál válogatottban kispadra szoruló Cristiano Ronaldóról is elmondta a véleményét.

így mindenki elnézte neki ezt. Sokan mondják azt, hogy ő elrontja a csapatokat, de a Juventus semmit nem nyert, amióta túladott rajta" - mondta az ír legenda.

Roy Keane szerint jó döntés volt a cserepadra ültetni Ronaldót Forrás: AFP/Nick Potts

"A portugál kapitány helyesen döntött, amikor Ronaldo helyett egy mozgékonyabb csatárt nevezett a kezdőbe Svájc ellen. Ramos triplázott, és mindenki Ronaldo reakcióját nézte.

elemezte ki Ronaldo helyzetét Keane.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.