A gigamellű horvát szurkolólány a megalázott brazilokon gúnyolódott - videó

QAT, FIFA 2022 World Cup, Quarterfinals, Croatia vs Brazil action Doha 2022 SP sportsman personality season 2022 22 soccer Horizontal FIFA SEASON GAME PLAYER SPORT
December 9th, 2022, Education City Stadium, Doha, QAT, World Cup FIFA 2022, quarterfinals, Croatia vs Brazil, in the picture Instagram model and former Miss Croatia, Ivana Knoll is Croatian, but with German roots. (Photo by Hasan Bratic / Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság egyik legnagyobb szenzációja, hogy a horvát válogatott kiejtette az ötszörös vb-győztes Brazíliát. A horvátok legdögösebb szurkolója, a szexi Ivana Knöll nagyon boldog volt Luka Modricék továbbjutása után, majd a közösségi médiában egy táncos videóval parodizálta a kiesett brazilokat.
Vágólapra másolva!

A legdögösebb horvát szurkolólány a negyeddöntőben is a helyszínen drukkolt az előző világbajnokság ezüstérmesének, majd a szenzációt okozó továbbjutás után egy közösségi médiában megosztott videóval parodizálta a brazilokat. Neymarék a Dél-Korea elleni nyolcaddöntőben Richarlison gólja után a szövetségi kapitánnyal, Titével együtt táncoltak az oldalvonal mellett.

A braziloknak a vb-kiesést követően már nem volt okuk a táncra, a horvátoknak viszont igen, és a szexi Ivana Knöll a jellegzetes brazil táncot utánozva viccelődött az Instagramon.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.